Vilken underbar känsla!!!

Ja, jag är iofs fortfarande förkyld, men bara en aning. Skallen är med igen, men jag känner mig fortfarande aningen febrig ( i egenskap av man utnyttjar jag min rätt att gny när jag är förkyld ) och hostan är rent förfärligt. Det som har varit bra med denna förkylning ( det finns en mening med allt som händer ) är att jag i förrgår vaknade, gick upp och gjorde morgongrejen, hoppade i sängen igen och fick en lurig känsla… Jag hade så svårt att andas, det var som att försöka andas genom ett rör, varpå jag tänkte att ”så här måste det vara för de stackare som rökt för mycket och har fått diagnos…” .

Underligt är det kanske, men jag tror att de flesta av oss rökare behöver samma känsla ( information hjälper inte ) för att både få lusten och kanske lyckas sluta. Jag bestämde mig så väl jag kan att lägga ner skiten, för jag tror att jag kan få ett långt skönt liv utan. Jag har även pratat med min son som är här om att han också bör lägga ner, för ingen förälder ska behöva överleva sina barn. Vi ska leva lääääänge och ha varandra nära i kärlek!!!

Jag har alltså inte rökt på två dagar, och är nu inne på den tredje. Jag känner faktiskt INGET sug efter en cigg. Jag känner mig helt seriös med att hålla på detta, men kan naturligtvis inte lova vare sig mig själv eller någon annan att jag kommer lyckas, men jag satt i vart fall och räknade på nackdelarna med rökningen.

1. Man dör ta mig fan av skiten om det vill sig nästan så illa det kan
2. Man kan få ett förhållande till en syrgastub för resten av det korta liv man fixat, och det vill sig som sämst
3. Dålig kondition
4. Trötthet
5. Dålig färg i ansiktet
6. Det tar för mycket tid i anspråk
7. Man mpr faktiskt inte speciellt bra
8. Samvetskval eftersom man vet hur galet det kan bli

Ja, det lär finnas en jäkla mängd negativa fakta ang rökning utöver dessa, men det räcker för mig när jag sedan försöker finna en enda jävla fördel…nämligen INGA!

Så, gott folk, ser ni mig med en cigg i käften, sparka loss arslet på mig direkt, för jag gör det isf bara för att jag är för dum för att förstå mitt eget bästa! Eller…tala iaf om för mig hur jävla dumt det är att sätta igång igen när jag än en gång har kommit till det tillstånd jag var i innan Norgejobbet då jag höll upp i 4,5 år. Jag känner mig klar, färdig, finito med skiten nu.

Men så är jag ju så lycklig där jag är nu. Kanske blir det lättare att verkligen hålla sig från rökningen nu.

Nu ska jag ner till Peter och åka med honom ut en sväng. Nikki vill inte med. Han har valt att stanna kvar hemma sålänge. Rasmus lär väl höra av sig till honom så att de får gjort något denna vackra och sjukt varma dag 🙂 Bellan ska iväg med Carro till stranden, och Nettis jobbar…stackare…

Ja, just det ja…! Gumman, jag vill leva resten av mitt liv med dig om jag får. Inte det korta, utan det längre utan cigg. Jag vill att vi ska ha massor av fina minnen att prata om när vi blir gamla, att vi har mycket att berätta för våra barnbarn när den tiden kommer. Jag vill få älska dig till tidens ände, vara med dig i vått och torrt tillsammans med våra kottar. Jag ger inte upp, och du är ju inte heller av den sort som ger upp, så vi har alla chanser att få mysa tillsammans för alltid ❤
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, gumman, och jag vill tacka dig för det liv du har skänkt mig. Ett liv som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. Jag kan inte påstå att jag anser mig förtjäna allt detta goda, men tydligen gör du det, och det räcker för att få mig att tänka annorlunda. Tack, min älskade för att du är du och för att jag får vara jag med alla mina fel och brister, men även med det som kan vara bra hos mig. Du är verkligen svaret på så många av mina frågor om livet och kärleken! ❤ ❤ ❤

Annonser

~ av Micke på 11 juli, 2010.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: