På jobbet och luffar runt…

Ja.då hänger man här ute i skogen igen. Vore synd att påstå att det händer jättemycket, men det ska man väl glvetvis vara glad för 🙂 Lite halvt turbulent blev det kanske tidigare, men det är lite svårt att som ny vara säker på hur allvarligt det egentligen var. Kanske överreagerade man, vem vet. En av killarna ville städa sitt rum, två av dem sitter och surfar medans en fjärde sitter och lirar Tiger Woods på xbox. Själv tog jag mig tid att skriva ett inlägg här 😛

Får allt säga att det är rätt trivsamt här på kvällen. Grabbarna sköter sig mest själva, så jag behöver inte flänga runt som en påtänd ekorre med eld i baken 🙂 Jag ska sova här över natten, och sedan jobbr jag till 17:00 eller 20:00 imorrn. Jag började 16:00 idag, så det blir långt. Inte på något vis likt något av mina tidigare jobb, kan jag lugnt påstå 🙂 Ja, förutom att man får betalt då.

00:00 är det sängdags för pojkarna, och jag som inte sovit på hela natten till idag, bortsett från någon timma innan jobbet. Jag blir nog att somna som en liten spädgris sedan 😛 Jag saknar min gumma nu, och skulle hellre krypa ner hos henne och mysa. Det får dessvärre vänta tills imorrn kväll… Nu ska jag fixa till köket innan det blir försent.

Annonser

~ av Micke på 20 augusti, 2010.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: