Slutjobbat för denna gång

image

Nu har man jobbat på Meritor Lindesberg för Termorak i fyra veckor. Ja, minus en dag, eftersom jobbet var klart. Vi från Termorak har bott på Lindesberg Stadshotell hela perioden och har haft det bra. Jobbet var annorlunda denna gång, då det handlade om montörs- och svetsjobb istället för murning, men det har varit helt ok.

Nu när jag myser i Smedjebacken, så tänker jag ändå på de speciella människor man möter när man jobbar på det sättet jag gör. ”Stefan” som var av vänligaste sort, och som ville skänka mig en båt med kärra. Jari (Termorak) som vi kallade ”MacGyver” pga att inget var för svårt, för tungt eller satt åt för hårt. En vänlig och intressant person. Fredrik (Meritor) som man helt felaktigt trodde var en stel och trist människa, och som under helgen då jag och Christoffer jobbade ensamma med honom, visade sig ha en fantastiskt skön personlighet med mycket humor. ”Slarvern”, en grabb som gick ut gymnasiet i år, och som fick anställning på Meritor direkt. En jävligt duktig grabb med skön humor. Tommy, som gillar att snacka om allt, precis som jag, och som har riktigt sunt tänk. Flink, muraren jag hantlangar åt, som inte pratar mer än nödvändigt på jobben, men ändå har en bra humor, och är intressant mycket pga att han inte är helt lätt att förstå sig på.
Ja, man blir ju att sakna bra folk man har jobbat med på olika platser. Kanske träffar jag dem nästa år igen. Flink lär jag ju jobba med snart igen, så vi kommer ju ses.

Nu hoppas jag att det inte ska dröja för lång tid innan det är dags för mer jobb någon annanstans, för jag vill verkligen inte gå sysslolös hemma.

Men nu tänker jag njuta av tystnaden och lugnet hos gumman i Smedjebacken under några dagar. Sedan måste jag bege mig söderut för att ordna med a-kassans papper mm. Blir ju lätt att man tappar greppet och insynen i sina egna grejer när man är borta en månad.

Tack å hej!

Annonser

~ av Micke på 3 augusti, 2012.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: