Om natten ska man sova?

image

Det är baske mig helt fantastisk vad dålig jag är på att sova… Men efter dagens arbete i ett hus som mest kan liknas vid en enorm bastu, så kände jag att ”idag landar jag på kudden tidigt, äntligen”. Naturligtvis kunde ingenting vara mer fel…som vanligt.

Istället för att bädda ner trötta Micke halv tio, så blev datorn, för miljonte gången, mer intressant. Vid elva fick jag, efter envis övertalning, stoppat ner kroppen i horisontalläge, knäppte på en film som jag i mitt vilsna huvud inbillade mig att jag skulle ha nöjet att somna till redan i dess intro.

Kan berätta att filmen tog slut, ögonen står rakt ut ur sina hålor precis som hungriga moränor redo att attackera vad än de får syn på, dvd-spelaren står fortfarande på medans tv’n visar ”Ingen videosignal!”

Visst, tanken på att stänga av all elektronik, och kanske även mig själv, kändes väldigt bekväm…ända tills någon människa där ute, som mycket troligt kan liknas vid en sjuhelvetes hjärndöd förbannad jävla idiot fick för sig att binda sin rottveiler vid en lyktstolpe och själv försvinna från scenen i ca tio minuter. Den stackars hunden fick ju för fan ett frispel där ute, och jag trodde att den aldrig skulle sluta skälla, lika lite som jag trodde att den möjliga ägaren ännu levde.

Nu är jag, om möjligt, ännu mer klarvaken än jag var tidigare. Underbart med tanke på att jag ska upp till jobbet om drygt fyra timmar… Men men, värre har det varit, och värre kan det bli. I en annan tid sov jag bara max tre timmar per natt i flera år. Det fungerade då, men jag var ju faktiskt arton år yngre vid den tiden. Nu är jag inne i en period av nästan konstant trötthet, förutom på jobbet som håller mig vid liv ganska duktigt. Det rimmar förbaskat dåligt tillsammans med det faktum att min skalle och kropp VÄGRAR sova! 🙂

Det får bli en chansning, tror jag. Om jag lägger mig på mage, vilket jag hatar, trycker ansiktet i kudden så att jag inte får luft…då kanske jag svimmar och automatiskt vänder mig.

Den som lever får se…eller nåt…

– Visste att jag skulle tagit med mig hammaren hem –

Annonser

~ av Micke på 5 februari, 2013.

2 svar to “Om natten ska man sova?”

  1. En trött micke på jobbet då?! Eller tröttare!! Hahaha!!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: