Sist in först ut

Nja, kanske är det på det viset, men det är nog inte så mycket att hänga upp sig på.
Igår fick jag veta att jag inte skulle tillbaka till hissbygget pga arbetsbrist. Dvs, Kone har inte fått in fler beställningar från byggena, vilket gör att Lisab inte har hissar att bygga åt dem. Och eftersom jag var sist in, och dessutom inte är fast anställd, så får jag stanna hemma. Det gör mig förvisso ingenting, bortsett från det faktum att jag inte har rätt till stämpling. Nu är jag säker på att jag löser detta relativt fort, så att jag inte går utan pengar, men det är ändå förbaskat trist att inte ha jobbet att gå till nu. Gillar inte att vara hemma och smeta ner möblerna med tristessens kladdiga tråkighet.

Nu kan jag bara hoppas på att chifen hör av sig så fort det blir mer jobb. Och tills dess får jag hitta någon annan sysselsättning som ger lön. För det är ju ändå så att ingen får fast direkt, så då kan jag ju hoppa av när det finns fler hissar.

Nu finns det ju iofs både tid och ork att ge sig ut i markerna, så det är väl min plan. Kanske borde jag lära mig spela gitarr… Jaja, något blir det, för jag  måste ha något att göra 🙂 Ligga kunde jag ju sysselsatt mig med om jag hade haft en dase som var 33 mil lång. Där gäller också ”Sist in först ut”, fast meter per sekund… 😛 Ja, då gled man iväg riskerar att det blir helt galet, så jag lägger av nu 🙂

Hopp hoj!

Annonser

~ av Micke på 13 februari, 2013.

2 svar to “Sist in först ut”

  1. Hoppas det blir fler hissar snart. Du har ju för faan talang!! Ha det bäst Micke!!

    • Tackar, Fredrik 🙂
      Ja, man får hoppas på det, för jag trivs med jobbet som fasen. Bättre blev det ju när jag fick mycket klart för mig. När man inte behöver läsa allting, utan gör det för att man vet hur det ska göras. Men jag har ju haft två perfekta lärare för att få ihop det 🙂 Tack till er!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: