Lite roligt och spännande är det :)

Del tre i min ”lömska” plan är utförd 🙂
Del ett och två var inte utformade som delplaner förrän jag såg vad det skulle bli. När jag insåg att del tre var färdig, så förstod jag att det hela kunde beskrivas som delplaner 🙂

Alltså:

Del 1:

Hämta gummans kamrem, vattenpump mm där paketet befann sig. En rem var fel, då det från början var osäkert om hennes Lilla Blå (Polo) hade AC eller ej. När jag fick reda på att det sistnämna gällde åkte jag till Mekonomen Vänersborg och ordnade rätt rem. Packade ner den i lådan.

Del 2:

Rusade in på postterminalen intill Mekonomen och bad en kille se över möjligheterna att få iväg ett paket, och få det levererat till Smedjebacken redan på måndag, en helgdag. Det var naturligtvis tji med det, men killen ringde upp en underleverantör till posten sim menade att det var fullt möjligt…om jag var ett företag.

Alltså var enda möjligheten att lyckas skicka paketet med buss 800 till Falun, som stannar till på Ludvika resecenter. Men vid närmare eftertanke stod det klart att det vore en mindre katastrof om paketet, värt drygt 2500 kronor, skulle förkomma på vägen.

Del 3:

Gumman är mitt inne i en välvillig vind just nu, som för henne till nytt jobb och allt det goda som det jobbet kommer ge henne. Många fina saker har hänt henne som gör att hon lugnt kan flyta med i strömmen och njuta av det goda.

Då skulle det väl vara själva fan om hon inte fick sina bildelar bytta på tisdag, som säkerligen är enda tiden för det priset på ett tag framöver. I Smedjebacken har de nog bussförbindelser mest för syns skull, för inte fan passar de alla så att de kommer fram i lagom tid.
Alltså behöver man bil där.
Ja, jag tankade och körde de 33 (nu mera) milen för att hennes bubbla av lycka skulle få vara intakt.

Del 4:

Hon kommer från jobbet ca 21:30, och hon är ta mig fan värdelös på att äta under arbetsdagarna, så jag har fixat käk.
Jag ligger på soffan och skriver, lägenheten är helt nedsläckt, och jag väntar och hoppas att jag inte ska skrämma skiten ur henne totalt…ska jag åtminstone tända?

Del 5:

Jag hoppas att hon ska bli glad över att jag stannar tills på lördag

Väntar på att höra steg i svalen nu. Ja, för er som undrar vad ”svalen” är, så betyder det ”trappuppgång” på ren svenska 😛

Planen exekverad…strax…

Glad Påsk på er alla som orkat läsa!

Annonser

~ av Micke på 28 mars, 2013.

Ett svar to “Lite roligt och spännande är det :)”

  1. He he. Din lilla buse! Hoppas ni får en härlig påsk!!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: