Orolig över vad som håller på att hända…

Det är en orolig tid nu mera, värre än tidigare. Jo, det är lätt att se om vi vågar oss ut, om vi kliver ur den ”trygga” familjebubblan där endast vi själva och våra egna existerar.

Romer registreras i Sverige. Jaja, det sägs att det är en del av den skånska polisen som gör detta. Men om det är så att polisväsendet i resten av landet, bortsett från västra götaland som nu delvis blivit inblandat, inte är delaktigt…är det då inte väldigt oroväckande??? Och om det nu är så, och det är svårt att tro annat, att hela polisväsendet fortfarande sysslar med registrering av romer, så är Sverige riktigt illa ute.
När det är så tydligt understruket att rasism och intolerans är olagligt (vilket naturligtvis är rätt), så är det ju vansinne om regeringen, som MÅSTE veta om detta, själva gör skillnad på människor och människor.
Man får en rutten doft i näsan…

Åklagaren som ansåg att en utländsk kvinna skulle ha mindre ersättning pga att hon kom från ett land där de har mindre, trots att hon bor här. Skönt att idioten fick avslag på sin begäran! Jävla dumheter.
Skiten bara fortsätter. Kommer han dömas för rasism nu då? Skulle inte tro det, eftersom han tillhör halv-eliten.

Svenskarnas Parti börjar röra sig mot valurnorna precis som SD en gång gjorde… De som så blåögt inbillade sig att nazismen var ett avslutat kapitel i vår historia, att vi är för ”vakna” för att något sådant ska få komma till tals igen. Se nu vad som håller på att hända…
Så går det när den politiska samhörigheten endast finns på den destruktiva sidan. Det är vårt eget fel att det gått så här, den svenska väljarmajoriteten.

Vi börjar redan förbereda oss för ännu större klimatförändringar. Det pratas om att eventuellt bygga portar som ska hindra havet från att översvämma Göteborg. Varför ville ingen lyssna på rapporterna om de förödande klimatförändringar som var så påtagliga redan för 20 år sedan???
Är pengar verkligen mer värda just nu än vår överlevnad? Jag förstår inte hur det hela går ihop. Jag får inte rätt på detta… Samtidigt som klimatet hotar att slå ut behovet av både olja och kol, pga att populationen av människor antingen kommer drabbas, eller för att mångas liv kommer förändras så dramatiskt att de inte kommer ha råd att köpa produkterna som oljan och kolet är tänkt att ”ge” oss, så ska det tydligen borras på de allra mest känsliga områdena vi har på vår planet.
Gick det ihop nu då? Inte ett smack!

Krig, svält, religiösa extremister, klimatkrasch, vidrigheter människor emellan, rutten politik, pengar som får regera och leva sitt eget liv, resurser som inte delas…

Den mänskliga arten har, enligt mig, spelat bort sin rätt till existens…

Annonser

~ av Micke på 23 september, 2013.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: